erstattet de manglende tænder i munden med en bro

Har du mistet en eller flere af dine tænder, kan de blive erstattet af nye der ser fuldstændig naturlige ud. Der er flere måder at genskabe sådanne tænder. Som implantater eller broer. I teksten herunder fokuserer vi på løsningen med bro.

En bro kaldes også for en tandbro. Den sidder permanent i munden og erstatter den eller de manglende tænder. Broen fastgøres på dine egne tænder.

 Forudsætninger for en bro

Skal vi kunne erstatte dine tænder med en bro, er det nødvendigt med tilstrækkelig mange tænder i kæben til at kunne fastgøre broen. Hullet – eller hullerne - i tandrækken skal heller ikke være for store, da det så er svært at fastgøre en bro forsvarligt.

Udarbejdelse af en bro

Det tager omkring to uger at få produceret en bro. Herefter skal du beregne nogle tandlægebesøg til at prøve, justere, tilpasse og fastgøre den, så den passer dig bedst muligt.

En bro holder i gennemsnittet i 15 år, afhængig af materiale og hvor god du er til at rengøre dine tænder – herunder de bærende nabotænder. Oftest holder broen dog meget længere.

”Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds nu og i årene fremover…”

citat

Forskellige bro materialer

Broer laves typisk af et keramisk materielle og/eller af metal, som guld, titan eller kromkobolt. Vi er specialister indenfor tandbroer, så spørg os gerne om fordele og ulemper ved de forskellige bro typer i forhold til dit behov.

Bro pris

Du kan læse mere om priserne på vores forskellige tandlæge behandlinger her på siden. Du finder priserne her >