Tandsmykker giver dit smil det lille ekstra glimt

Det skader ikke tænderne men giver dit smil og udseende et ekstra lille pift i hverdagen, så du ikke er som alle andre. Sjovt, flot og måske lidt frækt…

Vi mennesker har fra tidernes morgen holdt af at pynte os på rigtig mange kreative måder. Hvor sirlige tatoveringer, plantedele og dyreknogler tidligere var de foretrukne er i vores del af verden nu mere lækre tekstiler og ædelmetaller som bliver anvendt. Med den personlige udsmykning har vi altid haft - på tværs af generationer, civilisationer, geografi og køn.

Nu har du så mulighed for at gøre lidt ekstra ud af dit eget smil ved at få et lille tandsmykke. Et lille personligt smykke som andre kun kan se, når du selv viser det.

Skader et tandsmykke tanden ?

Et af de spørgsmål vi oftest hører, når det vedrører tandsmykker er ”kan det skade min tand, hvis jeg får et tandsmykke ?” Lad os derfor først og fremmest slå fast, at tandsmykker ikke giver dine tænder skader eller gener, hvis det er en professionel tandlæge eller klinikassistent, der sætter smykket fast – og tager det af igen når du ønsker det.

Påsætning af et tandsmykke

Vi behøver hverken bore eller gøre din tandoverflade ru for at sætte dit tandsmykke godt og forsvarligt fast. Smykket skal nemlig blot fastgøres med en specialgel, lim eller plast på din tand. Den lider derfor ingen skade eller overlast ved at du bærer et tandsmykke.

Du kan få fjernet eller erstattet tandsmykket med et andet ganske nemt og uden at gøre skade på tanden hvis det bliver gjort af en professionel behandler på en tandlægeklinik.

Hvor længe holder tandsmykker ?

Det er svært at give en konkret garanti på hvor længe et tandsmykke bliver siddende på din tand. Det afhænger bl.a. af tandens overflade, form og placering i munden.

Nogle anser tandsmykker for at være noget pjat. Andre ser tandsmykker som en slags accesseries. En ting er sikkert, der skader ikke tænderne at pynte sig på denne måde ...

citat

Et tandsmykke

Et tandsmykke er smykke, som er specielt designet til at blive fastgjort på en tandoverflade. Et tandsmykke kan tage mange flotte former, farver og være lavet af en lang række materialer nøjagtig som dine ringe, halskæder og andre smykker. De naturligt nok alle ganske små i størrelsen, da ikke skal overdøve dit smil, men derimod understøtte det med et lille ekstra pift.

Udvalget af tandsmykker

Hos Tandlægeteamet finder du er stort udvalg af forskellige tandsmykker. Vi har over 100 forskellige designs, som du kan se i vores reception. Tandsmykkerne er blandt andet lavet af glas, guld, hvidguld med og uden forskellige former for ædelsten. Der er noget for enhver smag – også din!

Alle designet og udarbejdet til brug på tandoverflader, så dit smil bliver fremhævet og unikt.

Vedligeholdelse af tandsmykke

Tandsmykker kræver ingen særlig vedligeholdelse, men det er en god idé, at være ekstra omhyggelig når du børster tænder med tandsmykker på. Der kan nemlig sætte sig bakterier på og omkring dit tandsmykke.

Interesseret i et tandsmykke ?

Vil du høre mere om tandsmykker og se vores flotte smykker, så kontakt os eller klik på linket herunder for at se de forskellige tandsmykke modeller på vores producents hjemmeside.

Link til Twinkles svenske hjemmeside med tandsmykker >