Vi har holdninger og høje krav til mange ting på klinikken

Som patient hos Teamtand vil du derfor kunne forvente en række ting, som du ikke nødvendigvis finder på andre tandlægeklinikker.

I vores optik er det at behandle og pleje tænder mere end et almindeligt arbejde. Det er også en tillidssag. Som patient skal du nemlig kunne stole på, at vi til enhver tid giver dig den bedst tænkelige information, rådgivning og behandling. Det vil vi og det gør vi. Derfor har vi også ganske høje krav og målsætninger til os selv, vores udstyr og de materialer, vi anvender.

Altid samme tandlæge

Vi mener det er vigtigt, at du altid kan komme til hos din helt egen tandlæge. Ikke blot hos den tandlæge der har tid til dig.

Kvalitets materialer

Vi har også en stærk holdning til hvilke materialer, vi ønsker at anvende i vores behandlinger. Det skal være materialer af meget høj kvalitet før vi vil stå inde for dem og bruge dem. Et eksempel herpå er tandkroner, som findes i forskellige prisniveauer og lige så forskellige kvalitetsniveauer verden over. Hos Teamtand vil vi aldrig tilbyde dig en prisbillig krone i en ringe kvalitet. Vi vil hellere lave et godt og professionelt stykke arbejde med en kvalitetskrone, du både bliver glad for og som ikke hen ad vejen knækker eller giver dig andre problemer. Det er vores holdning.

Vi har en jordnær og afslappet tone her på klinikken. Det giver en god og til tider sjov hverdag blandt flinke kolleger. Jeg tror faktisk, at vores patienter kan mærke den gode stemning heroppe… 

citat

Forholdet mellem dig og din tandlæge bygger blandt andet på tillid. En tillid der måske er opbygget gennem længere tid. Du kender tandlægen og hvad han/hun står for.

Her på klinikken vil du derfor ikke opleve, at der pludselig træder en ny tandlæge ind når du sidder i stolen, som det kan være tilfældet på andre tandlægeklinikker.

Nyeste udstyr

Det er ikke nok kun at efteruddanne os, hvis vi skal yde den beds tænkelige patientbehandling. Der skal også nyt udstyr til eftersom der til stadighed bliver udviklet bedre og mere raffinerede behandlingsudstyr indenfor vores branche. Da vi vil kunne tilbyde vores patienter de mest moderne behandlingsmetoder og nyeste teknologi investerer vi derfor gerne i godt og moderne tandlæge udstyr.

Du er den vigtigste på vores klinik

Du er i vores øjne den vigtigste person i det øjeblik, du træder ind af døren. Du skal føle dig godt behandlet, tryg og i kompetente hænder. Det er vores målsætning og holdning til at drive Teamtand.