Som patient hos Teamtand vil du derfor kunne forvente en række ting, som du ikke nødvendigvis finder på andre tandlægeklinikker.

I vores optik er det at behandle og pleje tænder mere end et almindeligt arbejde. Det er også en tillidssag. Som patient skal du nemlig kunne stole på, at vi til enhver tid giver dig den bedst tænkelige information, rådgivning og behandling. Det vil vi, og det gør vi. Derfor har vi også ganske høje krav og målsætninger til os selv, vores udstyr og de materialer, vi anvender.

Altid samme tandlæge

Hos os vil der altid være een til at tage i mod jer, når I ankommer på klinikken. Hvis du skulle have spørgsmål til din tid eller behandling, kan dette allerede besvares der. Vi mener, det er vigtigt, at du altid kan komme til hos din helt egen tandlæge. Ikke blot hos den tandlæge der har tid til dig. Forholdet mellem dig og din tandlæge bygger på tillid. En tillid der måske er opbygget gennem længere tid. Du kender tandlægen og hvad han/hun står for. Her på klinikken vil du derfor ikke opleve, at der pludselig træder en ny tandlæge ind når du sidder i stolen, som det kan være tilfældet på andre tandlægeklinikker. Desuden vil vi altid bestræbe os på, at give dig en akut tid samme dag, hvis uheldet ude.

Kvalitets materialer

Vi har også en stærk holdning til hvilke materialer, vi ønsker at anvende i vores behandlinger. Det skal være materialer af den højeste kvalitet, før vi vil stå inde for dem og bruge dem på vores patienter. Et eksempel herpå er tandkroner, som findes i forskellige prisniveauer og lige så forskellige kvalitetsniveauer verden over. Hos Teamtand vil vi aldrig tilbyde dig en prisbillig krone i en ringe kvalitet. Vi vil hellere lave et godt og professionelt stykke arbejde med en danskfremstillet kvalitetskrone, du både bliver glad for og som ikke hen ad vejen knækker eller giver dig andre problemer. Det er vores holdning.

Forholdet mellem dig og din tandlæge bygger blandt andet på tillid. En tillid der måske er opbygget gennem længere tid. Du kender tandlægen og hvad han/hun står for.

Her på klinikken vil du derfor ikke opleve, at der pludselig træder en ny tandlæge ind når du sidder i stolen, som det kan være tilfældet på andre tandlægeklinikker.

Nyeste udstyr

Det er ikke nok kun at efteruddanne os, hvis vi skal yde den bedst tænkelige patientbehandling. Derfor skal der også det nyeste udstyr til, eftersom der til stadighed bliver udviklet bedre og mere raffineret behandlingsudstyr indenfor vores branche. Da vi vil kunne tilbyde vores patienter de mest moderne behandlingsmetoder og nyeste teknologi investerer vi derfor gerne løbende i solidt testet og moderne tandlægeudstyr. Vi har bl.a. lige investeret i en Piezo fra Mectron, som er et apparat, der viser sig meget effektiv og skånsom fx til dybdegående tandrensninger med desinficerende væsker. Ud over dette har vi også købt en digital aftryksscanner. Den sørger for, at du nu helt kan undgå de ubehagelige silikoneaftryk, når du skal have lavet kroner og broer. Den har ligeledes vist sig mere nøjagtig end de gamle silikoneaftryk, hvilket gør at din tid i tandlægestolen bliver reduceret.

Du er den vigtigste på vores klinik

Du er i vores øjne den vigtigste person i det øjeblik, du træder ind af døren. Du skal føle dig godt behandlet, tryg og i kompetente hænder. Det er vores målsætning og holdning til at drive Teamtand.