Teamtand er det oplagte valg, hvis du søger en tandlæge i Brøndby Strand. Fra vores tandklinik arbejder vi hver dag ihærdigt på at give flottere smil.

Uanset om du ankommer for at få foretaget et almindeligt rutinetjek eller har tid til en større behandling, modtager vi dig i vores tandlæge i Brøndby Strand med det største ønske om at give dig en positiv oplevelse – hvad end det er dit første besøg eller du har været kunde i mange år.

For at kunne give dig den bedste oplevelse, arbejder vi hver dag ud fra et sæt holdninger, der skal sikre dig en tryg og god oplevelse samt vidne om den kvalitet, vi lægger i vores arbejde.

Teamtand er din personlige tandlæge i Brøndby Strand

Tandpleje er en tillidssag. Og når du kender klinikken, din tandlæge og vores arbejdsetik, er vi sikre på, du får det bedste resultat.

Derfor får du også tildelt din helt egen tandlæge, der møder dig, hver gang du kommer i klinikken. Mange års erfaring har lært os, at du som patient får den bedste oplevelse, når det er den samme person, der giver dig behandling og rådgivning hver gang. Det skaber tryghed og giver tandlægen en meget bedre indsigt i lige præcis dit tandsæt. Og når tandlægen har indsigt, får du de bedste anbefalinger til, hvordan du selv er med til et holde dine tænder sunde. Om det så er ved at huske tandtråden, skifte til en elektrisk tandbørste eller ved at børste blødere, finder du ud af med din helt egen tandlæge.

Behandling under fleksible forhold

Du har naturligvis adgang til alle gængse tandbehandlinger fra vores tandklinik i Brøndby Strand.

Vores behandlingsmuligheder tæller:

Bro, behandling for huller i tænder, implantater, paradentose, rodbehandling, tandblegning, tandkrone, visdomstandsfjernelse, og tandretning. Naturligvis med mulighed for narkose.

Hvis du er ramt af tandlægeskræk, tilbyder vi desuden behandling helt på dine præmisser. Vi taler om dine betænkeligheder og starter et stille og roligt behandlingsforløb, hvor tempoet er sat ud fra dit temperament.

Vi udviser altid hensyn til den enkelte – og tilbyder fleksibel behandling, der imødeser dig som patient.

Moderne udstyr sikrer de bedste resultater

Teamtand har ikke kun klare holdninger til patientpleje og arbejdsmoral. Vi stiller ligeledes høje krav til det udstyr og de materialer, vi anvender i vores tandlæge i Brøndby Strand.

Det betyder, dine tænder bliver plejet med det nyeste teknologiske udstyr – simpelthen fordi det giver de bedst tænkelige resultater på den mest skånsomme vis.

Foruden moderne udstyr, anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer. Det gør vi fordi, dine tænder fortjener varige resultater, der holder i mange år.

Som kunde hos Teamtand kan du derfor forvente en kombination af høje faglige kompetencer, raffinerede maskiner og kvalitetsmaterialer. Det er din garanti for det bedst tænkelige resultat.

Find os i shoppingcentret Waves

Det er nemt og enkelt at komme til vores klinik. Vi har base i Waves shoppingcenter, hvor der er gratis parkering samt adgang lige til døren via offentlig transport.

Vi glæder os til at se dig i klinikken og give dig en professionel oplevelse.

Kontakt Teamtand på tlf. 43 90 59 60 eller info@teamtand.dk.