Du kan køre lige til døren. Med både tog og bus. Kommer du i bil, er der masser af parkeringspladser - og de er naturligvis gratis…

Det er særdeles nemt at finde vej til Teamtand hvis du bor, arbejder eller pendler gennem Greve, Hundige, Ishøj eller Vallensbæk området. Vi bor nemlig lige i Waves Shopping Center omgivet af utallige gratis parkeringspladser og offentlige transport muligheder.

Med bil

Hvis du tager bilen er det en god idé at køre fra Køge Bugt Motorvejen ved afkørsel 27. Fra afkørslen er der kun omkring 2 km til Waves hvor du finder vores tandlægeklinik. På grund af de gode tilkørselsforhold kan du hurtigt komme frem til vores tandlæger selv om du befinder dig længere væk. Det tager eksempelvis kun 23 minutter fra Køge og 16 minutter fra Høje Taastrup.

Med tog til Hundige Station

Det er også nemt at komme til tandlægen med tog i Greve Hundige området. Da klinikken ligger i Waves står du blot af på Hundige Station og går over gangbroen til Waves’ centerindgang. Ved indgang E er der direkte adgang til 1. salen med en bred rampe så det også er nemt at få barnevogne og kørestole med.

S-togs linjerne A og E kører til Hundige Station.

Selv om du bor længere væk, kan du hurtig komme frem til Teamtand i Greve Hundige. Eksempelvis det kun omkring 17 minutter at nå frem med toget fra Københavns Hovedbanegård.

Gratis parkering

Det er nemt at komme af med bilen hos os i Greve. Vi har ikke mindre end 3.200 gratis parkeringspladser. Langt de fleste af parkeringspladserne er endda uden tidsbegrænsning, så du kan sagtens slå tandlægebesøget sammen med shopping turen og de daglige indkøb.

På ”P-Syd, tagparkering” og ”P-Nord” kan du parkere lige så længe du vil. På ”P-Syd, stue” er der 3-timers parkering. De få steder der er tidsbegrænset parkering er det tydeligt markeret.

Du finder handicap P-pladser ved alle indgange til Waves Shopping Center i Greve og der er elevatorer til 1. sal samt parkeringsdækket både indendørs og udendørs. Alle indgange i stueplan er brede og uden trin, så der er god plads hvis du medbringer barnevogn, kørestol eller er gangbesværet.

Ved hovedindgangen (Indgang F) er der ydermere rullebånd op til parkeringsdækket, så du ubesværet kan få din barnevogn – eller indkøbsvogn hvis du har købt ind – med op til bilen.

På Waves hjemmeside finder du et kort over parkeringsmulighederne. Det finder du her >

Med bus

Vælger du at tage bussen til tandlæge, har du også mange muligheder at vælge mellem. Disse busser stopper alle lige ved Waves:

Bus linje 154E, 225, 400, 400S, 600S og 854.

Vi ses på klinikken i Greve Hundige

Vi glæder os til at se dig på klinikken i Waves i Greve Hundige området. Du finder os på 1 sal.