Besøg Teamtand hvis du søger en professionel tandlæge, der giver dig smil på læben.

Hos Teamtand forstår vi, dine tænder er dit visitkort til omverden. Derfor sætter vi en ære i alle behandlinger – lige fra det regelmæssige tandeftersyn til implanter, tandblegninger, broer eller noget helt fjerde.

Som din lokale tandlæge i Hundige vil vi gerne give dig en oplevelse, hvor du kender os, og vi kender dig. Hvad angår vores tandtekniske kunnen og faglighed, er vi dog et stykke fra lokallivet. Vi benytter os nemlig af internationalt anerkendte metoder og kvalitetsmaterialer – alt sammen til en fair pris.

Moderne tandklinik – lige i nabolaget

Som en moderne tandklinik tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger og pleje af tænderne.
Vi forstår, dine tænder både tjener en vigtig funktion som dit tyggeapparat, men også er en vigtig del af din person og dit møde med omverden. Vi har derfor både ekspertise i traditionelle tandbehandlinger som rodbehandling, paradentose, tandkroner og behandling for huller i tænderne. Samtidig tilbyder vi også mere livsstilsorienterede behandlinger som f.eks. tandblegninger.

Teamtand har et fremragende personale, der er dybt specialiserede inden for alle ydelserne. Dertil er vi stærkt principfaste hvad angår kvaliteten af de materialer, vi bruger. Vi mener, at du som kunde skal have mangeårig glæde af din behandling, og det ved vi, du får, fordi vi anvender kvalitetsprodukter på tværs af alle ydelser.

Det giver et resultat, du kan være tryg ved.

Tandklinik med trygge rammer

Når du besøger vores tandlæge i Hundige, er det den samme person, der byder dig velkommen i klinikken. Har du ikke allerede en fast tandlæge, møder du ham eller hende, og vil fremadrettet blive behandlet af den samme person. Vi mener, det kommer dig og dine tænder til gode, når du opbygger et forhold til den samme kyndige tandlæge. Det giver nemlig indsigt i lige netop dit tandsæt samt mulighed for at følge de anbefalinger, tandlægen giver dig. Og så er det bare rart, at man føler sig tryg ved at møde den samme person, når man besøger os.

Forvent altid det lille ekstra

De større behandlinger og rutinetjek finder naturligvis sted hos din tandlæge i Hundige. Men den daglige pleje er du selv ansvarlig for. Vi vejleder selvfølgelig i forhold til, hvad der er god tandpleje, om din tandbørste skal være blødere, om du bør bruge tandtråd og meget mere.

Vores anbefalinger er med til at styrke dit tandsæt og gøre dig bevidst om de mekanismer, der har indflydelse på det vi kalder god mundhygiejne.

Selvom vi giver det ekstra gode råd som en del af dine besøg, har vi dog ingen intentioner om at være belærende eller bedrevidende. Men vi giver dig altså en række gode råd til at pleje dine tænder, da vi er overbeviste om, du også selv ønsker det bedste for dem.

Her finder du vores tandlæge i Hundige

Du finder Teamtand i Waves shoppingcenter.

Her har du masser af muligheder for gratis parkering samt adgang med offentlig transport – ligesom du kan klare dagens indkøb samtidig med dit besøg.

Vi glæder os til at tage i mod dig i vores tandlæge i Hundige

Bestil tid til tandlægen på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os på info@teamtand.dk.