Der er ting i livet man udskyder af forskellige årsager. En af årsagerne kan naturligt nok være økonomi.

Hvis du står overfor en større og vigtig behandling af dine tænder, er det ikke altid der er luft i budgettet til at sætte behandlingen i gang. Er det tilfældet, vil vi præsentere dig for et par muligheder, som måske kan hjælpe.

Mulighed for tilskud

Vi anbefaler, at du først og fremmest undersøger hvilke muligheder, du har for tilskud til din tandbehandling. Du kan læse mere om tilskud til tandlægeregningen på vores hjemmeside ved at klikke her >

Du kan også læse om dine forskellige tilskudsmuligheder til behandling på det offentliges hjemmeside, som du finder her >

Mulighed for ratebetaling

Det er også muligt, at du kan få splittet din regning op i flere rater ved større behandlinger. Vi har ingen fast regel i forbindelse med sådanne ratebetalinger, men vurderer det individuelle tilfælde ud fra beløbets størrelse og patienten.

Spørg os gerne hvis du er interesseret i en ratebetalingsordning ved en større tandbehandling.

Mulighed for finansiering

Vi hjælper dig gerne med tilbud etc. til brug ved en eventuel finansiering. Teantand har kontakt til en finansieringsvirksomhed, men det er naturligvis op til dig selv, hvilken udbyder og finansieringsløsning, du vælger.

Ønsker du at se nærmere på den finansieringsløsning, vi har på klinikken, så tag en folder med næste gang du besøger os.

Du finder folderen i vores reception, men du kan også downloade den ved at klikke her