Er du træt af dine gullige misfarvede tænder, så gør noget ved problemet. Vi bleger tænder på blot 1 ½ time.

Den mest populære kosmetiske tandbehandling i dag er tandblegning. Ikke så underlig. Vi lever jo alle i en verden, hvor udseendet har forholdsvis stor betydning og hvor vi hver især gerne vil kunne smile uhæmmet til folk omkring os.

Det smukke smil

Der er ingen tvivl om at smilet i høj grad er med i det førstehåndsindtryk, vi giver hinanden. Derfor er det vigtigt for rigtig mange mennesker at have pæne hvide tænder.

Sådan får du bleget dine tænder flottere

Vores tandblegning er skånsom, effektiv og giver dig flotte tænder på blot 1 ½ time. Behandlingen foregår her på klinikken på et og samme besøg. Dit tandkød er naturligvis beskyttet under hele behandlingen, så det kun er dine tænder, der bliver bleget. Behandlingen foregår samme dag og i 3-4 små etaper. Ved første etape påfører vi dine tænder en effektiv blege-gel og lysner dem efterfølgende med en blege-lampe. Efter ca. 10 minutters behandling fjerner vi gelen, skyller tænderne og gentager etapen, så du til sidst kan gå fra klinikken med flotte tænder og et stort smil om munden.

Et smukt smil er for os et naturligt smil. Et smil med flotte tænder i den lyse farve, der passer til dig og dit tandsæt. Et perlemorshvidt tandsæt er derfor ikke det bedste for os alle.

Flotte tænder signalerer

I den vestlige verden opfattes pæne hvide tænder som et tegn på selvtillid, overskud og velstand. Her på klinikken oplever vi da også mange patienter, der ønsker at få bleget tænder i forbindelse med en forestående jobsamtale, date, bryllup eller begivenhed, hvor de gerne vil vise sig fra deres bedste side.

Efter blegningen

Efter behandlingen skal du være opmærksom på ikke at spise eller drikke noget, der indeholder kraftige farvestoffer.