Er du under uddannelse er det billigere at gå til tandlæge. Hos os får du både flotte, sunde tænder og rabat på tandlægeregningen.

Studierabat på tandlægebehandlinger

Du får fratrukket rabatten på flere af vores tandlægebehandlinger.

Vi giver bl.a. 20 % i studierabat på plastfyldninger og fjernelse af visdomstænder men også på vores populære tandblegninger, som sikrer dig et flot og naturligt smil uden misfarvede tænder.

Hvorfor skal studerende have rabat ?

Al tandlægehjælp under den kommunale tandplejeordning er gratis for børn og unge. Ordningen stopper imidlertid når man fylder 18 år, hvorefter man selv må betale for sine tandlægebesøg.

Det kan for mange unge være noget af en udgift, hvis man er under uddannelse og måske ikke har anden indtægt end SU.

Mange unge mennesker tager derfor et uheldigt valg. De sparer pengene og undlader ganske enkelt at gå regelmæssigt til tandlæge. Får man ikke undersøgt sine tænder regelmæssigt bliver små tandproblemer ikke behandlet før de vokser sig store, smertefulde og langt dyrere at behandle.

Set med vores øjne er det en uheldig og negativ spiral for de unge mennesker. En spiral som vi gerne vil gøres vores lille del til at bryde ved at give en kontant rabat til alle studerende.

Det er den ene af årsagerne til at vi har lavere priser til unge under uddannelse.

Den anden årsag til specielle studiepriser

At vi gerne vil hjælpe med til at unge får sundere tænder er en af grundene til at vi giver studierabat. Den anden er naturligvis, at vi gerne vil have unge studerende som patienter på klinikken, da vi jo også driver en forretning.

Vi har bestemt ikke den store indtjening på patientgruppen, men vi ved af erfaring, at der er rigtig gode chancer for at de unge bliver patienter i mange år fremover efter at have oplevet vores service og professionelle behandling.

Ofte er vi så heldige, at de ydermerer fortælle om deres oplevelser hos Teamtand til familie, bekendte og venner.

Det er den anden årsag til at vi har lavere priser på tandlægebehandlinger til studerende.

Der er måske flere penge at spare

Uanset om du er under uddannelse eller ej så kan der være flere penge at spare på tandlægeregningen hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Du kan læse mere om sådanne tilskud ved at klikke her >