Teamtand er din tandlæge i Greve, hvis du søger en tryg tandklinik med professionelt personale.

Når du besøger vores tandlæge i Greve, møder du professionelt personale, der forstår, at dine tænder ikke blot er et tyggeapparat, men i høj grad en del af det sociale visitkort, vi alle bærer på. Og lige så vel som du med garanti ønsker et sundt, flot og velplejet tandsæt, lige så vel vil du gerne undgå komplikationer.

Derfor er vi kvalitetsbevidste eksperter inden for alle behandlinger – uanset omfanget. Og bare rolig, selvom vi ikke kan fjerne tandlægeskræk, kan vi garantere et behageligt miljø, hvor alle har plads til at føle sig tryg og afslappet.

Fra tandklinikken tilbyder vi alle populære behandlinger. F.eks.:

Bro, implantater, paradentose, rodbehandling, tandblegning, tandkrone, visdomstandsfjernelse, tandretning og behandling for huller i tænderne. Der er naturligvis mulighed for narkose og så tilbyder vi et særligt forløb til personer med tandlægeskræk.

Tandpleje er en tillidssag

Når du besøger vores tandlæge i Greve, møder du en person, der giver dig den bedst tænkelige information, rådgivning og behandling. Den person vil være den samme, når du besøger os igen. Vi ved nemlig, det skaber tryghed og bygger et forhold, der er til godt for begge parter.

For os er tandpleje nemlig ikke blot en opgave, der er overstået på 30 min., men et møde med en fagkyndig, som hjælper dig med at holde et sundt tandsæt. Din tandlæge giver dig derfor informationer og anbefalinger, så du også selv er bevidst om de mekanismer, der spiller ind på god mundhygiejne og et livslangt sundt sæt tænder. På denne måde indgår vi en relation, der kommer dine tænder til gode.

Vi ønsker ikke at virke opdragende eller bedrevidende, da vi har med voksne mennesker at gøre, men vi vil gøre vores ypperste for at rådgive og give dig mulighed for at smile til hele verden. Det er nemlig noget, der smitter positivt – og en filosofi, du selv ser, tandlægen i Greve praktiserer.

Alle moderne behandlinger under samme tag

Takket være vores kompetente fagpersonale i tandklinikken tilbyder vi alle de mest efterspurgte tandbehandlinger. Du kan komme til et almindeligt tandtjek eller få lavet alt fra bro, kroner og tandretninger til rodbehandlinger eller paradentosebehandling.

Vores tandlæge i Greve er desuden gennemsyret af vores egne skarpe krav til udstyr og materialer. Derfor kan du også regne med kvalitetsmaterialer, der giver vores patienter det bedste resultat. Vores holdning er ganske enkelt, at du skal have en oplevelse, der både hjælper her og nu, og ikke skaber problemer hen ad vejen. Den filosofi tror vi på, alle ser fornuften i.

Kør lige til døren – vi bor praktisk

Er du bosiddende, arbejdende eller pendler du i Greve, Hundige, Ishøj og Vallensbæk området, finder du let Teamtand.

Vi holder til i Waves Shopping Center, der er et knudepunkt for offentlig transport og omgivet af gode, gratis parkeringsmuligheder. Det er med andre ord let at komme til i egen bil, med bus eller med toget.
Det gør det også dejligt praktisk at få taget dig af dine tænder samtidig med, du let klarer alle dagens indkøb.
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos vores Tandlæge i Greve og hjælpe dig med at finde smilet frem. Bestil tid til tandlægen på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os på info@teamtand.dk.